Een tuinafsluiting als verlengde van je tuin?

Je hebt zoveel moeite gestoken in het zorgvuldig uitkiezen van materialen voor je huis. Daarna heb je de tuin onder handen genomen: in elk hoekje vind je een plant of gewas dat jij persoonlijk uitgekozen hebt (of de tuinarchitect, dat kan natuurlijk ook ;-)). Kortom, zowel je huis als je tuin zien er fantastisch uit! Maar waarom steekt die afsluiting dan zo af? Of heb je er helemaal nog geen? Hoog tijd om werk te maken van die omheining!

 

Bij het aanleggen van de tuin wordt eerst gekeken naar gras, planten, bomen, paadjes … Misschien ook wel naar een haag, als natuurlijke afsluiting, maar wat als je dat niet wilt? Wat als je niet twee keer per jaar wilt zwoegen met een haagschaar? En wat als je wel nog steeds die natuurlijke touch wilt? En dan nog het liefst één die niet vloekt bij de looks van je huis.

We present to you: Woodscape, een tuinafsluiting die je zodanig kan personaliseren dat ze gemaakt lijkt voor jouw huis. Door zijn clever design geniet je levenslang van jouw omheining.

 

Denderende duurzaamheid

Of je nu voor panelen of doorlopend vlechtwerk kiest, het gepoederlakte stalen frame doorstaat de heetste zon, de hevigste wind, de felste regen én de tijd. Want een Woodscape heb je niet voor even, maar wel voor het leven.

De synthetische takken uit polyethyleen bestaan in twee kleurvarianten: UV-resistente kleuren of met houtvezel behandelde kleuren. Ga je voor Forest groen, terracotta, cedar, carbon of liever Maldiven blauw? Aan jou de ruime keuze!

 

Ongelofelijk onderhoudsvriendelijkheid

Fan van een mooie tuin, maar niet van het onderhoud? De lenteopkuis kan je voor je tuinafsluiting alvast schrappen, want even afspuiten met water volstaat om ze te laten stralen.

 

Pientere privacy

Het vlechtwerk van Woodscape heeft nog een extra voordeel: je vermijdt inkijk van nieuwsgierige voorbijgangers, of buren.

 

Klaar om je tuinafsluiting naadloos te laten overgaan in je tuin?

Vraag vrijblijvend je offerte aan of kom ze eerst ontdekken in onze showroom.

 

Neem contact op. Tot snel!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×