Een ruime waaier aan kleuren in het vlechtwerk

In het woodscape gamma van Forest Avenue kiest u zelf uw kleur volgens uw smaak en stijl... 

Kies je afwerking
De afwerking van je omheining kies je zelf. Voor de weving heb je de keuze tussen een afwerking met houtvezels of een Uv-bestendige Fiber. Ga je voor een Uv-bestendige fiber dan kies je voor kleurbehoud doorheen de tijd. Dankzij de Uv-filter is er immers minder natuurlijke verkleuring door zonlicht. 

Talrijke tinten
De weving (Fiber) uit polyethyleen is beschikbaar in diverse kleuren. Bij Fiber met houtvezelstructuur kan je kiezen tussen Forest Groen, terracotta, cedar, carbon en de populaire natuurlijke bruine houtvezel.

Bij de Uv-bestendige kleuren is het kleurenpalet nog groter. Hier behoren bijvoorbeeld wit en crèmekleur tot de mogelijkheden, maar ook zwart, Maldiven blauwgrijs, cambo dark of cambo light voor mooie grijstinten die zeer goed passen met ons standaard RAL kleur 7022 (ombergrijs)

De uitstraling van hout
Liever de look van hout? Bij een afwerking met houtvezels ontstaat er een natuurlijke vergrijzing. Die accentueert de warmte van de houten omheining. Je tuin ademt volop charme! 

Quasi onderhoudsvrij 
Ook dit zal je vast waarderen: Fiber-tuinafsluitingen vragen quasi geen onderhoud. Wordt je afsluiting groen of vuil? Spuit deze dan even af met een hogedrukreiniger. Dit klusje hoef je slechts eenmaal per jaar op de agenda te zetten. Valt mee, niet? 

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Bel ons meteen op ! Vraag je offerte hier aan

ons kleurenpallet

Contacteer ons omtrent onze Woodscape tuinafsluitingen of maak een afspraak in onze showroom

Bel ons op voor meer info
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×