In alle rust van je eigen tuin

In alle privacy
Wat de voorbije kwakkelzomer ons geleerd heeft, is dat we elk moment aanklampen waarop we wél buiten kunnen genieten van het heerlijke weer. Daarom kiezen we nog meer dan vroeger voor afsluitingen die onze tuin aan het zicht onttrekt. Op die manier kunnen we volledig op ons gemak genieten. 

In volledige stilte
Een drukke job, een volgepakt sociaal leven, logisch dat we af en toe snakken naar rust. Naar stilte. En die zoeken we het liefst op dicht bij huis, door gewoon onze achterdeur uit te stappen, recht de tuin in. Heerlijk, die stilte van de natuur. Wist je dat tuinafsluitingen het geluid van de omgeving kunnen dempen? 

In complete rust
Die hunkering naar rust trekt zich ook door in de keuze van het materiaal van de tuinafsluiting. Want waarom zouden we voor het zware werk van tweejaarlijks de haag scheren kiezen, als we het onszelf gemakkelijk kunnen maken met een onderhoudsvrije omheining? 

In kleur
Natuurlijke kleuren scoren nog steeds goed, maar ook kleuren die een hoger contrast vertonen zoals zwart en antraciet winnen aan populariteit. 

Levenslang genieten, dankzij Woodscape tuinafsluiting 
Wil je minimale inkijk en maximale stilte, ga dan voor vlechtwerk ter plaatse van Woodscape. Deze onderhoudsvrije tuinafsluiting is beschikbaar in diverse kleuren: Forest Groen, Terracotta, Cambo Dark, Cambo Light en Maldives Blue. Ga je liever voor een natuurlijke houtlook? Dan is onze publieksfavoriet Brown Wood een absolute aanrader.

Maak een afspraak
Wil je levenslang en in alle rust en de privacy van je eigen tuin genieten? Ga dan voor Woodscape by Forest Avenue. Benieuwd hoe die afsluiting er in het echt uitziet? 
 

Neem hier contact op. Tot snel!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×