Een tuinafsluiting van Woodscape, da’s scoren in drievoud!

Pinterest en andere lifestyleplatformen staan er vol van: omvangrijke tuinen met indrukwekkende waterpartijen, afgebakend door een hoogwaardige omheining. De prachtige beelden brengen veelal dromen op gang, die je ertoe brengen om te investeren in een tuinafsluiting, die je dan zelf plaatst of kiest voor een (goedkope) aannemer. En precies valt vaak vast te stellen dat de droom in de realiteit tot een nachtmerrie is verworden.

Maak van je tuin geen veldritparcours

Een tuinafsluiting met schuine palen, niet zelden met flink wat speling en een tuin die (inclusief terrastegels) is verworden tot een decor waar enkel de Van der Poels, Van Aerts, Iserbyts en Sweecks van deze wereld zich zouden thuis voelen. Laat ons zeggen dat de ene installateur de ander niet is. Maar als je die erop aanspreekt, dan krijg je gegarandeerd nul op het rekest.

 

Zucht… Gelukkig kan het ook anders.

 

Topkwaliteit, in product én plaatsing

De tuinafsluitingen van Woodscape vormen een uniek concept waar magnifieke materialen, vakkundig vlechtwerk en een uiterst propere plaatsing netjes en evenwaardig in verweven zitten.

 

Magnifieke materialen

Kies je voor de panelen of het doorlopend vlechtwerk van Woodscape, dan verzeker je je van een gepoederlakt stalen frame dat (eventueel via een epoxylaag) zowel pittige weersinvloeden als de tand des tijds probleemloos weet te weerstaan. Het vlechtwerk zelf bestaat uit synthetische ‘takken’, opgetrokken uit polyethyleen, en komt er in 2 kleurvarianten: UV-resistente kleuren of met houtvezel behandelde kleuren. De toevoeging van die houtvezel maakt dat jouw tuinafsluiting nog steeds natuurlijk zal kunnen vergrijzen.

  

Vakkundig vlechtwerk

Wie kiest voor Woodscape, laat zich in de eerste plek bekoren door het prachtige weefwerk. Hierbij heb je de keuze uit enkele, platte of dubbele weving. Bij enkele weving is er nog steeds wat doorkijk, zij het zeer miniem. Opteer je voor dubbele weving, dan verzeker je je van perfecte privacy.

Hou je niet zo van de zichtbare tussenpalen, dan is een ter plekke doorlopend gevlochten tuinafsluiting wellicht de betere optie. Om de continuïteit van het vlechtwerk te garanderen, heeft deze uitvoering twee verschillende zijden, waarbij je als eigenaar zelf kan aangeven welke zijde je voorkeur geniet. Het resultaat is homogeen en visueel rustgevend.

 

Propere plaatsing

Als laatste staan we met Woodscape graag garant voor niet enkel een perfecte, maar ook een nette plaatsing. Na de installatie van de tuinafsluiting laten we je eigendom kraaknet achter. Geen sporen op je terrastegels, geen grote brokken aarde op het gazon. Alles wordt door onze perfectionistische plaatsers zó voorzien dat je meteen aan het genieten kan gaan.

 

Een regelrechte voltreffer voor je tuin

Team Woodscape is gespecialiseerd in de realisatie van uniek vlechtwerk, waardoor elke tuinafsluiting zich meer dan louter een omheining weet te profileren als echte blikvanger van je woning, voor zowel de bewoners zelf als de man of vrouw in de straat. Zorgen zijn er nauwelijks: zo weet je dat je eigendom na de professionele plaatsing netjes wordt achtergelaten, terwijl je ook nadien nauwelijks je hoofd hoeft te breken over het onderhoud. Waarom nog twijfelen?

 

Is je interesse gewekt?

 

Neem meteen contact op!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×