Ambachtelijk vlechtwerk

 

De tuinafsluitingen van Woodscape worden met zorg handgeweven door onze eigen vakmensen. Dit ambachtelijke vlechtwerk resulteert in een duurzame en sterke omheining die de heetste zon, de hevigste wind, de felste onweersbui én de tijd doorstaat.

 

 

Hoogwaardige materialen

 

De gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid te garanderen. Het stalen frame is gepoederlakt voor een optimale bescherming. In kustgebieden brengen we zelfs nog een epoxylaag aan, voor extra protectie. De handgevlochten structuur bestaat uit synthetische takken van polyethyleen, vervaardigd in UV-bestendige kleuren. De volledige afsluiting is ontworpen om langdurig bestand te zijn tegen allerlei invloeden.

 

 

Lange levensduur

 

Door de combinatie van vakmanschap en hoogwaardige materialen biedt Woodscape een tuinafsluiting met een lange levensduur. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud of vervanging, en investeer je dus in een blijvende oplossing.

 

Onderhoudsvriendelijkheid

 

De onderhoudsvrije aard van Woodscape maakt het ideaal voor mensen die wel van een mooie tuin willen genieten, maar geen tijd willen besteden aan frequente onderhoudstaken. Een eenvoudige reiniging met wat water volstaat om de tuinafsluiting er altijd als nieuw te laten uitzien.

 

Door te kiezen voor Woodscape by Forest Avenue investeer je niet alleen in een prachtige tuinafsluiting, maar ook in het duurzame en onderhoudsvrije sluitstuk van je tuin, letterlijk zelfs. Ontdek Woodscape nu in onze showroom.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×