Start het nieuwe jaar met een (prachtige) binnenkomer van formaat

Heb je alle goede voornemens van vorig jaar al vervuld? Of neem je je lijstje integraal mee naar dit nieuwe jaar? Staat die prachtige nieuwe tuinafsluiting nog steeds bovenaan die lijst te pronken? Dan is het hoog tijd om er werk van te maken, voor die lente ons land binnentreedt!

De waarde en de psychologie van een net voorkomen

Er is momenteel veel te doen rond de waarde van vastgoed, geïnduceerd door de stijgende rente. Dreigt de waarde van je eigendom, door een afkoeling van het aantal immotransacties, terug te vallen? Die kans bestaat, dus komt het er vooral op aan je investering te onderhouden. 

 

Bovendien is een nette woning ook psychologisch een fikse opmaat. Denk maar aan de donkere coronadagen, waarbij je dagen spendeerde in sweatpants en een T-shirt… Hoe goed voelde het niet om plots weer ‘opgekleed’, in een hemd of kleedje, naar buiten te kunnen gaan! Met je woning is het net zo. Een nette woning inclusief tuin, daar voel je je beter bij. 

 

Zelfs wie een broertje dood heeft aan opruimen, zal dit kunnen beamen. Een meer dan doorsnee tuinafsluiting is de beste manier om die goede voornemens meteen te vertalen naar de praktijk. 

 

Above average

Waarom genoegen nemen met een middelmatige uitstraling, als je ook kan kiezen voor een tuinafsluiting met flink wat cachet, maar zonder compromissen op vlak van onderhoud bv. Woodscape ‘verpakt’ je tuin in prachtig weefwerk, en werkt meteen afradend voor mogelijke ‘curieuzeneuzen’.  

 

Maar meer nog dan z’n praktische meerwaarde (onderhoudsgemak, de nette plaatsingsservice van Woodscape, de bijhorende accessoires,...) is het de esthetiek van Woodscape die je zal kunnen verleiden om alles dit jaar netjes te houden. Want Woodscape, da’s wondermooi weefwerk waar je langs zal van genieten. Waarom dus bezondigen aan uitstelgedrag? Vertaal liever je goede voornemen meteen naar de realiteit!

 

Bezoek onze showroom en start het jaar met een binnenkomer van formaat!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×