Vertrouw op vakwerk voor een tuinafsluiting met voortreffelijk vlechtwerk

Los van het bijsturen van het eigendomsrecht op 1 september, was, is en blijft een tuinafsluiting het middel bij uitstek om de grens tussen jouw tuin en het perk van de buren af te bakenen. Echter, waar in vervlogen tijden de keuze beperkt bleef tot grauwe betonpalen en gaas, zijn er op vandaag verscheidene appellerende alternatieven, die niet enkel je privacy zullen vrijwaren, maar ook visueel weten bij te dragen aan de aanblik en sfeer van je tuin, met vakmanschap als voornaamste voorwaarde. En wie vakmanschap zegt, zegt natuurlijk vlechtwerk. 

 

Een gevlochten tuinafsluiting, more than meets the eye

 

Dat gevlochten tuinschermen aan een opmars bezig zijn, hoeft niet te verwonderen: ze creëren niet enkel meteen meer privacy, ze scoren en bekoren ook door hun natuurlijke uitstraling. Wie echter opteert voor een echte wilgenschutting, zal enkele nadelen moeten incalculeren. 

  • Een eerste is timing: gezien verse wilgentakken vooral beschikbaar komen van juni tot december, zal je misschien geduld moeten opbrengen voor jouw schutting. 
  • Een ander nadeel is dat wilgentenen geen eeuwig leven beschoren zijn. Onbehandeld gaan ze 6 tot 8 jaar mee. 
  • Bovendien behoeft de schutting ook frequent onderhoud, door deze bv. te behandelen met gekookte lijnzaadolie. 

 

Maar wat als je ook kon genieten van de visuele voordelen van zo’n natuurlijke schutting, zonder de nadelen er te moeten bijnemen? Maak kennis met Woodscape

 

Perfectionisme in productie

 

Woodscape is dé oplossing voor wie zich niet wil ontfermen over het scheren of snoeien van hagen, of het behandelen, vernissen of schilderen van z’n tuinafscheiding, maar gevlochten tuinafsluitingen wél naar waarde weet te schatten, en hier bovendien ook langdurig wenst van te genieten. Bij gratie van de vakmannen in de Forest Avenue-productieafdeling in Wevelgem is deze kunststof tuinafsluiting beschikbaar in kleuren, hetzij UV-bestendig, hetzij verrijkt met natuurlijke houtvezels om dat natuurlijke karakter kracht bij te zetten. Bij beide varianten volstaat het om de hogedrukreiniger ter hand te nemen om mosvorming tegen te gaan. Zo simpel is het!

 

Perfecte plaatsing

(Zelf) plaatsen van panelen

Kies je voor Woodscape-panelen, dan kan het een optie zijn om deze zelf te installeren. Vraag dus gerust om raad bij Forest Avenue, en ga daarna vlot zelf aan de slag. Geen tijd, of drempelvrees om dit project te tackelen? Dan kan je nog steeds beroepen op de vaklui van fabrikant Forest Avenue.

 

Doorlopend vlechtwerk door professionals

 

Liever geen zichtbare tussenpalen? Dan kan het ook hier een optie zijn te beroepen op de professionals van Forest Avenue. Deze vakmannen komen bij je langs en voorzien met zin voor esthetiek een hoogwaardige en handgevlochten doorlopende weving. Gezien er zo geen tussenpalen te zien zijn, zal je tuin genieten van een visueel vergrotend effect. 

 

Genieten van het Woodscape-vakmanschap? 

Ontdek de mogelijkheden
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×