Speel met licht en schaduw met de elegante pergola’s van Forest Avenue

Of je nu het terras van je horecazaak van schaduw wilt voorzien, de ligstoelen aan het zwembad of je rooftopbar, onze pergola’s vormen de ultieme esthetische oplossing.

 

Balans tussen licht en schaduw

Onze pergola's zijn niet alleen functioneel, maar ook prachtig om naar te kijken. Met een subtiele en verfijnde enkele weving bieden ze de perfecte balans tussen zonlicht en schaduw. Dit zorgt voor een ideale omgeving om te ontspannen en te genieten van verfrissende momenten in de buitenlucht.

 

Langdurig mooi

Een van de grootste voordelen van onze kunststof pergola's is hun duurzaamheid en onderhoudsgemak. In tegenstelling tot houten pergola's hebben ze geen last van verkleuring, rotten of splinteren, waardoor ze perfect zijn voor langdurig gebruik op je terras.

 

De veelzijdigheid van een pergola

Een pergola biedt schaduw op je buitenterras, zodat gasten buiten kunnen ontbijten, lunchen of dineren. Beschikt je hotel of restaurant over een binnenplaats? Ook daar kan je je ruimte aantrekkelijk aankleden: een schaduwrijk plekje, maar toch nog voldoende licht en frisse lucht.

 

Een hotel met zwembad? Pergola’s kan je plaatsen langs de rand van het zwembad, of zelfs op het strand, om gasten schaduw te bieden tijdens het loungen. In tuinen en op patio’s komt een pergola ook absoluut tot zijn recht. Stel je eens een huwelijksceremonie voor onder de pergola, een prachtige idyllische setting.

 

Op een rooftopbar waar het ’s zomers toch serieus warm kan worden, kan het zoveel aangenamer vertoeven zijn onder een pergola. Wedden dat je gasten des te meer zullen genieten van hun drankje en het uitzicht op het dak, met wat schaduw en een licht briesje?

 

Op maat

Kies voor Forest Avenue en geef je restaurant, brasserie, tearoom, B&B, hotel … een upgrade met onze elegante kunststof pergola's. Onze pergola’s worden op maat gemaakt, dus eender welke breedte en lengte is mogelijk.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×