Kies met Woodscape voor een prachtig ogende tuin of terras zonder de koude te moeten trotseren

Wie kiest voor een natuurhaag als afsluiting van het zicht of de buren, moet er in de herfst- en wintermaanden ook het onderhoud bijnemen. Bovendien loopt in relatie tot het aantal lopende meter natuurlijke tuinafsluiting ook de intensiteit van wat ‘blaadjes rapen’ snel op. Wil je je rug wat sparen, zonder compromissen te doen aan een hoogwaardige, exquise uitstraling, dan kan een Woodscape met doorlopend geweven tuinafsluiting écht een fijn en fantastisch alternatief zijn, dat weinig tot geen nood aan onderhoud behoeft.

Het vallen van het blad

Hoewel het najaar prachtige panorama’s teweeg kan brengen, kan het ook leiden tot kopzorgen én rugklachten voor wie toch liever niet al te veel onderhoud verricht aan z’n tuin in de kille wintermaanden. Een natuurlijke haag mag dan wel mooi ogen, eens z’n takken kaal zijn, vergt het toch wat opruimwerk om het gazon of terras vrij te krijgen van bladeren.

 

Met Woodscape-tuinpanelen scoor je ineens op twee gebieden: niet alleen hoef je geen uren te spenderen aan het opruimen van de gevallen bladeren (of nog erger: je hoeft geen blaadjes van tussen schanskorven te pulken!), je kiest meteen ook voor een hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke en toch natuurlijk ogend alternatief voor de klassieke haag.

Extreem duurzaam & high pressure-proof

Ongeacht of je de uitvoering verkiest met prachtige houtlook, inclusief échte houtvezels die natuurlijk vergrijzen, of de versie met UV-bestendige kleuren, kan je de panelen of het doorlopend vlechtwerk eenvoudig met de hogedrukreiniger onderhanden nemen. Dat is écht het enige wat nodig is mocht je je wat storen aan mosvorming.

 

Wie dus over de 4 seizoenen wil genieten van zowel de esthetische allure van een prachtig gevlochten tuinafscheiden, zonder zich hierbij al te veel zorgen te moeten maken over het onderhoud in de herfst of winter, is vast en zeker gebaat om te grasduinen door ons aanbod!

 

Verken ons aanbod!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×