Ga voor het groter geheel: een prachtige tuinafsluiting én complementaire accessoires

Het is een vaak bevestigd cliché voor wie op zoek gaat naar een eerste, of nieuwe woning met zijn of haar partner: waar een mannelijke blik vaak begrensd blijft tot de technische kant van het verhaal (aansluitingen, bouwtechnieken…), lijken vrouwen vaak beter in staat het potentieel van een ruimte te zien, een denkbeeldige inkleding zeg maar. De combinatie van materialen en texturen kan, al blijft het credo ‘less is more’. Wil je dus visuele onrust vermijden, kies dan voor synergie. En dat is iets wat nét zo goed geldt in de tuin. 

The bigger picture

Wie investeert in een tuin, doet dat haast altijd vanuit de overtuiging hier ook van te kunnen genieten, in alle rust. Die rust kan echter niet alleen verstoord worden door geluidsoverlast - een grasmaaier ergens in de buurt, een grote vrachtwagen die door de straat dendert, of een straaljager die overvliegt - maar net zo goed door een al te drukke aanblik. 

 

Een prachtige tuinafsluiting, zoals de geweven tuinpanelen van Woodscape, of hun doorlopend geweven equivalent, kan alvast een stap in de goede richting zijn om de focus te beperken tot enkel jouw stukje tuin. Maar een tuin is natuurlijk ook veel meer dan de afsluiting eromheen…

De kracht van complementariteit

Bloempotten uit terracotta, moestuinbakken uit kunststof, een houten pergola… Een tuin leeft, en dat hoort ook. En de objecten die een tuin doen leven, die horen erbij. Enkel, moéten het nu écht allemaal andere materialen en vaak slecht gedesignde stukken zijn? Dat moet toch wel beter kunnen?

 

Inderdaad, want Woodscape reikt hen die wondermooi weefwerk wel kunnen smaken, de nodige alternatieven aan waardoor de overkapping, bloembakken of moestuinbakken, nét zo oogstrelend worden als de tuinafsluiting zelf. Het resultaat is een totaalplaatje dat beter matcht, een tuin waar de rust opnieuw kan neerdalen én een tevreden huiseigenaar. Driewerf hoera!

 

Wil je ontdekken wat we je kunnen bieden? 

Boek een afspraak in onze showroom!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×