Een warmtepompomkadering als finishing touch voor je tuin

Esthetiek

Reden nummer 1 is het uitzicht van je tuin, uiteraard! De buitenunit van een warmtepomp is niet bepaald moeders mooiste en ontsiert je tuin. Een omkasting zal de warmtepomp verbergen en zo je tuin er aantrekkelijker doen uitzien. Het is een elegante oplosing om van een statische brok technologie toch een mooi en natuurlijk element te maken.

 

Bescherming

Weersomstandigheden kunnen de levensduur en goede werking van je warmtepomp onder druk zetten. Regen, wind of felle zonneschijn komen minder hard aan met een Forest Avenue omkasting eromheen. Ook losse bladeren, takjes en ander vuil dat de werking kan beïnvloeden, hebben minder vrij spel.

 

Geluidsdemping

Warmtepompen kunnen geluid produceren dat storend kan zijn. Een omkasting kan helpen het geluid enigszins te dempen. Relaxen in de tuin wordt daardoor ook écht een pak rustgevender. En ook je buren zullen je dankbaar zijn.

 

Veiligheid

Niet onbelangrijk is het veiliheidsaspect van een warmtepomp. Heb je huisdieren of (klein)kinderen, dan bestaat er altijd een risico op verwondingen door nieuwsgierige handjes of pootjes. Maar een degelijke omkasting gaat dat tegen.

 

Onderhoudsvrij

Forest Avenue vlechtwerk vergt geen of nauwelijks onderhoud. Het verkleurt niet, vertoont geen slijtage en blijft vele jaren lang net zo stevig en duurzaam als bij de start. Ook het framework doorstaat de tand des tijds met glans. Stof en vuil kan je eventueel makkelijk met wat water verwijderen.

 

Het mag duidelijk zijn: een warmtepomp-omkadering van Forest Avenue biedt, net als een omheining, heel wat voordelen. Onder het motto: ‘je zomer begint pas écht goed als je tuin een plaatje is’, nodigen we je graag uit voor een kijkje in onze belevingsshowroom!

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×