Een afsluiting die ter plaatse bij u thuis wordt gevlochten

Liever een tuinafsluiting zonder zichtbare tussenpalen? Ons team komt ter plaatse jouw omheining weven. Bij een doorlopende weving zijn tussenpalen onzichtbaar. Met deze unieke weeftechniek verkrijgen we een mooi natuurlijk effect. Deze afsluiting heeft twee verschillende zijden om de continuiteit te garanderen. U bepaalt zelf de zichtbare zijde. Verkies je een klassieke weving, dan is er om de 3 à 4 meter een aluminium profiel zichtbaar. Klassiek vlechtwerk ziet er aan de voor- en achterkant identiek hetzelfde uit. Een prachtige oplossing als scheidingswand tussen jou en je buren. De hoogte en breedte kies je geheel zelf.

Mogelijke afwerking bij Woodscape on-site

Graag een afspraak, advies of richtprijs?

Laat je inspireren door onze adviseurs, die elk aspect van onze omheiningen met vlechtwerk geweldig kennen en in vol ornaat aan jou kunnen voorstellen.

Neem gerust contact op

Doorlopende weving

Kies voor doorlopende weving waarbij je geen tussenpalen ziet in je tuinomheining. Dit geeft een zeer landelijk en natuurlijk karakter. Bepaal volledig zelf de gewenste lengte en hoogte van jouw tuinafsluiting. 

Ontdek meer realisaties in ons lookbook !

Klassieke weving

Wenst u de afsluiting met je gebuur te delen of heb je liever twee gelijke zijden, dan kan dit zeker ook. De totale lengte wordt dan onderverdeeld in gelijke delen. Op deze manier creëeren we een zeer mooie, strakke en natuurlijk ogende tuinafsluiting voor het leven en onderhoudsvrij. 

Ontdek meer realisaties in ons lookbook !

Onderhoudsvrij en levenslang

De Woodscape on site tuinafsluitingen zijn uiterst duurzaam en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je hebt gegarandeerd levenslang genot van jouw architecturale omheining. Vergeet hagen scheren, dankzij onze gevlochten tuinafsluitingen ben jij volledig op je gemak. Je hoeft ze bovendien helemaal niet te schilderen of vernissen. Ze zijn onderhoudsvrij en levenslang. Het enige wat je wel eens kan doen om mosvorming tegen te gaan, is ze afspuiten met een hogedrukreiniger. 

Get inspired !

Bekijk enkele realisaties in ons lookbook

Klik hier !
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×